23 en 24 Augustus

Joe-Marcel-Femke en Ivonne zijn afgereisd naar Lelystad. Beide hebben diverse keren getraind.
Marcel reed weer een steekas lek. Samen met Ivonne heeft hij deze gewisseld.
Na de reparatie waren de problemen verholpen.
Femke had zich heerlijk vermaakt met haar race vriendjes. Na de training is de jeugd de baan op gegaan, en hebben daar een fiets wedstrijd gehouden.
Zoals gewoonlijk hebben we de training dag afgesloten met een bbq.

Zondag opgestaan met een heerlijk zonnetje, dus buiten ontbijten.
De mannen gingen de auto’s klaar maken, Femke zocht haar race vriendjes op.
Ivonne zorgde ervoor dat de trailer aan kant was.
Daar de F 1 vandaag niet kwamen, reed Joe vandaag 4x en Marcel 5x. Hopelijk houden de mannen het heel  daar Wichard en Pavo er niet zijn.
Marcel2 en zijn vrouw zijn gekomen om te helpen, en wat we graag zien is supporteren.
Joe heeft de spits afgebeten in de juniorenklasse. Is bijna achteraan gestart kwam goed naar voren. Heeft de laatste 5 ronden een strijd gehad met de nr. 333. Joe won dit echter met een manche overwinning.
In manche 2 van achter gestart. Binnen 3 ronden lag Joe weer aan kop. Nr. 808 lag 1 en Joe lag 2. Joe probeerde er buiten langs te gaan. Nr. 808 liet gas los, Joe gaf gas bij en stuurde naar binnen waarbij de nr. 808 weer gas bij gaf. Helaas eindigde dit voor beide langs de baan.
Manche uitgereden geëindigd als 6e. In manche 3 is Joe als 4e geëindigd.
De laatste manche werd gereden. Iedereen ligt erg dicht bij elkaar m.b.t. de punten. Joe ging als laatste van start, doordat iedereen zo dicht bij elkaar zat en weinig ruimte kon geven kwam Joe met de voorbumper tegen de voorganger aan. De zwarte vlag ging uit voor de nr. 37. Helaas DQ…einde race en voor deze manche  -5 gehad. Geen beker mee naar huis, maar wel 23 punten.

Marcel moest in de eerste manche achteraan bij geel starten. Dit kwam omdat hij te laat in de auto zat. ( manche overwinning Joe)
32 F2  waren vandaag naar Lelystad gekomen. Er waren geen blauw dakers, dus de snelle mannen zaten zo in de nek van Marcel. De baan was erg glad, waardoor Marcel soms moeite had om de auto goed op de baan te houden. Tevens waren er ook wat problemen met de remmen.
Marcel heeft door een gladde baan en problemen met de remmen toch goed gereden vandaag.
Er is een 20e plek in het dag klassement gehaald. Er wordt teruggekeken op een mooie race dag. Volgende week wordt de auto geheel nagelopen, en het nodige wordt vervangen.

Allemaal weer bedankt voor de hulp en de mooie foto’s.