Laatste wedstrijd in 2015

Het team is voor de laatste keer dit jaar afgereisd naar Lelystad.
Na de wedstrijd van oktober is er nog hard gesleuteld aan beide auto’s.
Marcel had toch schade opgelopen, de ophanging van de achteras was afgebroken. En Joe moest zijn achteras er goed onderzetten.
Er was vandaag lekker getraind, de auto’s lagen goed op de baan met de nodige aanpassingen.
Marcel kon alleen nog wel gaan sleutelen. De tuimelaar lag eruit. Nadat deze klus geklaard was hebben we de avond nog gezellig doorgebracht in de kantine.

De zondag was goed begonnen er scheen een heerlijk zonnetje. Laten we hopen dat de hele dag goed blijft. Daar het de laatste wedstrijd is, worden in alle klassen de bumpers gebruikt om de laatste punten voor het kampioenschap nog bij elkaar te rijden. Tevens werd vandaag ook de v/d Poel Trophy overgedaan.
Joe heeft vandaag de 3 manches goed verreden. Er waren geen manche overwinningen vandaag, maar wel een 4e startplek voor die spannende finale.
In de finale is Joe als 4e geëindigd. Het ging hem niet zo makkelijk af dit keer. De andere waren sneller. Zouden hun auto’s dan wel legaal zijn? We zullen het weten. De eerste 5 moesten worden gekeurd.
Dit was tevens ook voor het baankampioenschap. De nummer 139 was afgekeurd, deze rijder was zijn punten van het hele jaar kwijt. Voor Joe een meevaller. Zijn auto was goed, schoof door naar de derde plek voor de v/d poel trophy en behaalde een derde plek in het kampioenschap.

Marcel ging vandaag ook nog proberen om wat punten bij elkaar te rijden. Met 29 auto’s in de baan ging het er hard aan toe. Marcel was ook niet bang om zijn bumper er goed in te zetten. Heeft zelfs 1 1/2 ronde op de nummer 196 gehangen, waarna de manche is uitgereden met een afgebroken midden stang van de bumper. Manche twee en drie verliepen goed. Deze zijn ook uitgereden zonder problemen.
Marcel heeft het seizoen afgesloten met een 16e plek in het klassement, waarbij hij het hele jaar bij geel is gestart.

We kijken terug naar een mooi seizoen.
Marcel heeft geen enkele motor kapot gehad, veel andere dingen zijn uitgeprobeerd waar we zeker iets mee kunnen.
Joe heeft laten zien dat hij bij de top 3 hoort. Hij aangegeven heeft om nog een jaar te rijden in de juniorenklasse, en uit te gaan kijken naar een andere uitdaging.

We willen iedereen bedanken, die een steentje bij hebben gedragen het afgelopen seizoen.