Winterstop

Nu de winterstop is aangebroken, is het weer de tijd om de trailer uit te ruimen en schoon te maken, auto’s nakijken en te brainstormen over eventuele nieuwe dingen.
De F2 van Marcel is weer geheel gecontroleerd en aangepast volgens het reglement van 2016.
Marcel heeft enkele jaren terug een zelf gebouwde F2 gekocht. We gaan proberen om deze op de baan te krijgen. Hiervoor zal er ook een brug gemaakt gaan worden in de racetrailer, zodat er 3 auto’s in kunnen. Wichard / Joe en Pavo gaan dit oppakken.

Joe rijdt nog een heel jaar in de juniorenklasse. Daarna zou hij graag op de lange baan willen gaan rijden. Zijn keuze is gevallen voor de Midland Hotrods. Er is een Midland Hotrod gekocht.
Daar Joe met zijn 16 jaar mag gaan trainen op de lange baan, heeft Wichard besloten om zelf met de auto te gaan rijden. Indien het aantal deelnemers van de F2 junioren het toe laat, mag Joe in de oude F2 van Marcel rijden om ervaring.op te doen met een snelle auto.