De laatste loodjes

De laatste loodjes.

Zondag 15 maart gaat het dan eindelijk gebeuren. Marcel en Joe gaan van start in hun racebolides. We zijn nog wel even druk bezig met de laatste werkzaamheden.
De taken worden dan ook even goed verdeeld. In de winterperiode hebben we een gedeelte van het plaatwerk van de Formule 2 vervangen en het plaatwerk gespoten. Marcel en Ivonne leggen de laatste hand voor het plakken van nieuwe stickers. De spoiler is ook voorzien van nieuwe stickers. Daar Willemse Bronbemaling is veranderd in WSG Bronbemaling hebben we dit natuurlijk aan moeten passen. Daar Marcel het afgelopen seizoen goed heeft gereden, zal Marcel bij geel gaan starten. De spoiler is dan voorzien van een geel kleurtje.
Femke heeft samen met Ivonne de trailer van binnen gepoetst en weer ingericht, zodat er weer overnacht kan worden in Lelystad. Tevens wordt de werkplaats in de trailer ook gecontroleerd of de materialen er allemaal wel inliggen. Marcel, Pavo en Marcel 2 voeren samen de laatste controle s uit aan de Formule 2.
Joe heeft samen met Wichard en Pavo de auto voorzien van de stickers. Nu de sponsoren zichtbaar zijn, is het al een andere auto geworden. Daar Wichard een trailer heeft die geheel verbouwd is tot camper gaat de auto van Joe bij Marcel in de racetrailer. Nu alles klaar is vertrekken we op zaterdag naar Lelystad, waar we in de middag gaan trainen.

Geef een reactie